Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 23 јануари 2018

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 22.01.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје –116 обични акции
- ФЗЦ 11 Октомври АД Куманово –103 обични акции