Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 22 септември 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 21.09.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Аутомакедонија АД Скопје – 440 обични акции
-Стопанска Банка АД Скопје – 849 обични акции
-ТТК Банка АД Скопје – 1.979 обични акции
-Лотарија на Македонија АД Скопје – 66 обични акции
-Макстил АД Скопје – 250 обични акции
-НЛБ Банка АД Скопје – 640 обични акции
-Триглав Осигурување АД Скопје – 1 обична акција
-УНИ Банка АД Скопје – 1.070 обични акции
-Комерцијална Банка АД Скопје – 476 обични акции
-Макпетрол АД Скопје – 924 обични акции
-ОКТА АД Скопје – 540 обични акции
-Агроплод АД Скопје – 1 обична акција
-Алкалоид АД Скопје – 1.115 обични акции
-Фершпед АД Скопје – 25 обични акции
-Гранит АД Скопје – 1.146 обични акции