Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 22 август 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 21.08.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Прилепска Пиварница АД Прилеп - 5 обични акции