Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 22 август 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 19.08.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Реплек АД Скопје – 12 обични акции
- Комерцијална Банка АД Скопје - 35 обични акции
- Алкалоид АД Скопје - 250 обични акции