Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 22 август 2011
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 19.08.2011 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:
 
- Макотекс АД Скопје – 22 обични акции.