Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 22 јуни 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 21.06.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Уготур АД Скопје – 39 обични акции
- РЖ Техничка контрола АД Скопје – 11.037 обични акции
- Алкалоид АД Скопје – 47 обични акции
- РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје – 37 обични акции.