Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 22 мај 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 17.05.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Комерцијална банка АД Скопје – 20 обични акции
- Гранит АД Скопје – 534 обични акции
- Стопанска банка АД Скопје – 100 обични акции