НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
вторник, 22 мај 2018
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 21.05.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје –25 обични акции - Уготур АД Скопје –26 обични акции - РЖ Институт АД Скопје –6 обични акции - РЖ Економика АД Скопје –24 обични акции - РЖ Техничка контрола АД Скопје –10 обични акции