Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 22 март 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 21.03.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Макстил АД Скопје – 50 обични акции
-ГД Тиквеш АД Кавадарци – 22 обични акции
-ВВ Тиквеш АД Кавадарци – 171 обична акција
-Комерцијална Банка АД Скопје – 15 обични акции
-Макошпед АД Скопје – 1.000 обични акции
-Стопанска Банка АД Скопје – 132 приоритетни акции