Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 22 март 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 21.03.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје – 25 обични акции
- Арцелормиттал Скопје (ЦРМ) АД Скопје–809 обични акции
- Арцелормиттал Скопје (ХРМ) АД Скопје–485 обични акции
- Алкалоид АД Скопје – 211 обични акции