Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 22 февруари 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 19.02.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Македонски Телеком АД Скопје – 368 обична акција
-Алкалоид АД Скопје – 455 обични акции
-Гранит АД Скопје – 320 обична акција
-Славеј АД Скопје – 389 обични акции