Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 22 декември 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 21.12.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Макпетрол АД Скопје – 16 обични акции