НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
петок, 22 декември 2017
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 21.12.2017 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Уготур АД Скопје –34 обични акции - РЖ Економика АД Скопје –31 обични акции - РЖ Техничка контрола АД Скопје –13 обични акции - РЖ Институт АД Скопје –8 обични акции - Арцелормиттал Скопје (ХРМ) АД Скопје –617 обични акции - Тетекс АД Тетово –89 обични акции - РЖ Услуги АД Скопје –261 обични акции - РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје –32 обични акции - Арцелормиттал Скопје (ЦРМ) АД Скопје –1.029 обични акции