Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 22 октомври 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 21.10.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Гранит АД Скопје – 30 обични акции
-Комерцијална Банка АД Скопје – 2 обични акции
-Либерти АД Скопје – 110 обични акци
-Макпетрол АД Скопје – 57 обични акции
-Тутунски Комбинат АД Прилеп – 98 обични акции