Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 22 октомври 2018

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 19.10.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје–18 обични акции
- РЖ Економика АД Скопје–17 обични акции
- РЖ Техничка Контрола АД Скопје–7 обични акции
- Уготур АД Скопје–19 обични акции