Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 22 јануари 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 18.01.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Македонски Телеком АД Скопје - 585 обични акции
- Алкалоид АД Скопје - 350 обични акции
- Стопанска банка АД Битола - 78 обични акции