Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 22 јануари 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 21.01.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Фустеларко Борец АД Битола – 20 обични акции
-Алкалоид АД Скопје – 123 обични акции