Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 22 јануари 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 21.01.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Скопски Пазар АД Скопје – 38 обични акции