Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 21 август 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 20.08.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Макпетрол АД Скопје – 15 обични акции