Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 21 август 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 20.08.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:
 
- Македонски Телеком АД Скопје – 119 обични акции