Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 21 јуни 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 20.06.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

 

- Алкалоид АД Скопје – 213 обични акции

- Гранит АД Скопје – 260 обични акции.