Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 21 мај 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 20.05.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- ГТЦ АД Скопје – 137 обични акции
- Раде Кончар Апаратна Техника АД Скопје – 176 обични акции
- Комерцијална Банка АД Скопје – 30 обични акции
- Охридска Банка АД Скопје – 15 обични акции
- Гранит АД Скопје – 281 обични акции