Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 21 мај 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 20.05.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје – 10 обични акции