Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 21 мај 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 20.05.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Стопанска банка АД Скопје – 24 приоритетни акции
- Алкалоид АД Скопје – 41 обични акции
- ОКТА АД Скопје – 194 обични акции