Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 21 март 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 20.03.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје - 140 обични акции
- ФЗЦ 11 Октомври АД Куманово - 7 обични акции
- Комерцијална банка АД Скопје - 35 обични акции
- ТТК Банка АД Скопје - 45 обични акции
- Витаминка АД Прилеп - 808 обични акции