Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 21 март 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 20.03.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје–1 обични акции
- Тетекс АД Тетово – 33 обични акции