НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
среда, 21 март 2018
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 20.03.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Жито Полог АД Тетово –7 обични акции - ЗК Пелагонија АД Битола –7 обични акции - Бетон АД Штип –20 обични акции - Алкалоид АД Скопје –543 обични акции - Аутомакедонија АД Скопје –54 обични акции - РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје –150 обични акции - Арцелормиттал Скопје (ХРМ) АД Скопје –44 обични акции