НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
вторник, 21 март 2017
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 20.03.2017 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Лотарија на Македонија АД Скопје –91 обични акции - Стопанска Банка АД Битола –20 обични акции - Нова стоковна куќа АД Струмица –11 обични акции - Стопанска Банка АД Скопје –106 приоритетни акции - ОКТА АД Скопје –30 обични акции