НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
понеделник, 21 март 2016
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 18.03.2016 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Бетон АД Скопје - 15 обични акции - Макпетрол АД Скопје –53 обични акции - Алкалоид АД Скопје –476 обични акции