Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 21 февруари 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 20.02.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Комерцијална банка АД Скопје – 4 обични акции
- Алкалоид АД Скопје – 100 обични акции
- Тутунски Комбинат АД Прилеп – 146 обични акции
- Гранит АД Скопје – 356 обични акции
- МЗТ Пумпи АД Скопје – 20 обични акции