Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 21 декември 2018

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 20.12.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје–62 обични акции
- Раде Кончар Апаратна Техника АД Скопје–155 обични акции
- Комерцијална Банка АД Скопје–4.020 обични акции