Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 21 ноември 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 20.11.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макстил АД Скопје - 510 обични акции
- РЖ Економика АД Скопје - 22 обични акции
- РЖ Услуги АД Скопје - 188 обични акции
- РЖ Техничка контрола АД Скопје - 9 обични акции
- Уготур АД Скопје - 24 обични акции
- РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје - 23 обични акции
- АрцелорМиттал (ХРМ) АД Скопје - 443 обични акции