Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 21 ноември 2018

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 20.11.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје – 68 обични акции
- Фершпед АД Скопје – 5 обични акции
- МЗТ Пумпи АД Скопје – 23 обични акции
- Раде Кончар-Апаратна техника АД Скопје – 95 обични акции