Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 21 октомври 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 20.10.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје - 380 обични акции
- Стопанска банка АД Скопје - 6 приоритетни акции