Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 21 јануари 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 20.01.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Макпетрол АД Скопје – 5 обични акции
-ГТЦ АД Скопје – 31 обична акција
-Раде Кончар Апаратна техника АД Скопје – 60 обични акции