Интервју на Главниот извршен директор на Македонска берза за магазинот Капитал
вторник, 20 септември 2022

Во пресрет на 21-та Годишна берзанска конференција, во продолжение интервјуто на директорот на Македонска берза за новиот број на магазинот Kапитал.

Прочитајте го целото интервју на следниот линк.