Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 20 септември 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 19.09.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје – 2 обични акции
- ОКТА АД Скопје – 12 обични акции