Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 20 август 2018

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 17.08.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Вабтек МЗТ АД Скопје–12 обични акции