Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 20 мај 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 17.05.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Стопанска банка АД Битола - 10 обични акции
- Макошпед АД Скопје - 309 обични акции
- Витаминка АД Прилеп - 7 обични акции