Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 20 март 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 19.03.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Раде Кончар Апаратна Техника АД Скопје–140 обични акции
- Комерцијална Банка АД Скопје – 70 обични акции