Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 20 февруари 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 19.02.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје - 185 обични акции
- Раде Кончар- Апаратна техника АД Скопје - 142 обични акции
- Тутунски комбинат АД Прилеп - 119 обични акции