Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 20 февруари 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 19.02.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Раде Кончар Апаратна Техника АД Скопје–120 обични акции
- Гранит АД Скопје–118 обични акции