Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 20 ноември 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 19.11.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Гранит АД Скопје – 218 обични акции
- Комерцијална Банка АД Скопје – 242 обични акции
- МЗТ Пумпи АД Скопје – 24 обични акции