Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 20 октомври 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 19.10.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Гранит АД Скопје – 277 обични акции