НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
понеделник, 20 октомври 2014
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 17.10.2014 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Алкалоид АД Скопје –259 обични акции - Македонски Телеком АД Скопје –50 обични акции - Идивелоп АД Скопје –2.500 обични акции - Комерцијална Банка АД Скопје –2.900 обични акции - Гранит АД Скопје –270 обични акции - Макпетрол АД Скопје –6 обични акции