Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 20 јануари 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 17.01.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје – 30 обични акции