Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 02 јуни 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 01.06.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Европа АД Скопје – 24 обични акции