Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 02 јуни 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 01.06.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Комерцијална Банка АД Скопје – 235 обични акции
- Макпетрол АД Скопје – 4 обични акции
- Гранит АД Скопје – 100 обични акции
- Арцелормиттал Скопје (ХРМ) АД Скопје – 1.500 обични акции