Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 02 мај 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 30.04.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:
- Тетекс АД Тетово - 15 обични акции
- Алкалоид АД Скопје - 365 обични акции