Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 02 мај 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 30.04.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Гранит АД Скопје – 527 обична акција